De Nacht Op Erica 2018

De Nacht Op Erica 2018

Na het succes van de eerste editie in 2017, wordt ook in 2018 weer "De Nacht Op Erica" georganiseerd. Overdag de Obstacle Run Op Erica, 's avonds De Nacht Op Erica! Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het Geert Vos Bad. In 2017 werd er een cheque van 1500 euro overhandigd.

Het is de organisatie gelukt om Dilana te strikken als hoofdact. De lokale coverband OldRocks en een lokale DJ maken de avond compleet. Kaarten kosten € 9,50 in de voorverkoop (via www.denachtoperica.nl en vanaf mei ook verkrijgbaar bij Tapper Mode en Coop Schepers). Aan de avondkassa betaal je € 12,50. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Nederland maakte in 1997 voor het eerst kennis met Dilana Smith, als frontvrouw van de band Cazmelion. Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingles; “Breakfast in Central Park”, “Do You Now” en “To All Planets”.

In 2006 nam ze deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

In 2016 deed ze mee aan het programma The Voice of Holland, waardoor heel Nederland weer hernieuwd kennismaakte met Dilana. Ze heeft weer een band in Nederland waarmee ze optredens verzorgt. Dilana Rocks als nooit tevoren!

OldRocks is een 4-mans rock coverband uit Zuidoost-Drenthe, deels met wortels in Erica. De bandleden hebben hun ervaring opgedaan in allerlei genres. OldRocks speelt voornamelijk classic rocksongs. Veelal bekend spul en soms een minder bekende, omdat die gewoon lekker klinkt. In ieder geval lekkere meezingers en meespringers. Daarbij kun je denken aan covers van o.a. Status Quo, Rolling Stones, Black Crowes, 3 doors down, Herman Brood, Lynyrd Skynyrd, Rory Gallagher, Cream, Bob Seeger, Steve Miller, e.v.a. De Nacht Op Erica is hèt dorpsfeest van Erica. Op het terrein van het Geert Vos Bad is het feest voor alle bewoners van Erica en omstreken.