JOTA JOTI - scoutingfestivalletje

JOTA JOTI - scoutingfestivalletje

Een klein festival rond het scouting gebouw te Erica met activiteiten voor jong en oud. Daarbij kan je denken aan: survival, primitief koken, GPS-speurtocht, buitenleven, creatief en nog veel meer. De activiteiten zijn allemaal typisch scouting en het centrale thema is: communicatie. Kom je een kijkje nemen? Toegang is gratis net als een kop koffie/thee/ranja.

Het festivalletje heet JOTA JOTI. Deze naam heeft alles te maken met communicatie op allerlei manieren. Ieder jaar wordt tijdens het derde weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet.

Dit jaar vindt het evenement ook weer plaats in Erica. Daarbij is iedereen welkom. Een leuke kans om in 1 dag mee te maken wat scouting zoal inhoudt. Zo kan je zelf of in een groepje veel verschillende activiteiten doen in en rondom de scoutinggebouwen. Bij aankomst ontvang je een spelkaart. Heb je alle spellen afgerond? Dan krijg je ook nog een leuk aandenken.

Tot de 19e van oktober! 10-15.00 uur

info@scouting-erica.nl
https://www.scouting-erica.nl/