MRT23 Ralph de Jongh and zijn band

MRT23

Ralph de Jongh and zijn band

· Georganiseerd door Ralph de Jongh en scc 't Schienvat Erica.

Ralph de Jongh komt weer terug naar Erica! Ralph is dé Nederlandse bluesontdekking van de 21e eeuw door Harry 'Cuby' Muskee.

Deze blonde jongen heeft een unieke stijl en speelt op klompen. Hij wordt geinspireerd door Paramahansa Yogananda, naast prachtige muziek: van klassiek tot country, van rock tot rasta, van blues naar klompen. Zijn band is ijzersterk. 23 maart staat hij met zijn 6-mans formatie in Erica!

 
Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson Foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Ervaar de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur. Dit is emotie. Dit is Ralph de Jongh! wegens een groot succes, komen ze weer terug naar Erica!

ticket verkoop Tapper Mode, Schienvat Erica en online: https://www.eventree.nl/event/ralph-de-jongh

meer info:  https://www.facebook.com/ralph.music.dejongh/

Komen jullie ook? we maken er weer een top feestje van! op Klompen?

Feestelijke groet,
Actief Team