Nieuwjaars FEEST !!!! met allround top coverband FINALLY!

Al bijna 20 jaar lang is FINALLY de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., FINALLY bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! FINALLY, dé allround coverband voor uw feest!
FINALLY bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! De interactie met het publiek staat hierbij voorop. Ze weten ieder publiek te bereiken d.m.v. verzoekjes uit de zaal, een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Alles wordt uit het hoofd gespeeld, waardoor er snel geschakeld kan worden tussen de nummers en het contact met het publiek optimaal is. Dit alles gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidstechnicus in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet. And FINALLY there was Music…
 
Website:
Welkom bij Finally, dè feest band uit Drenthe en Overijssel voor uw bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest! (finallyband.nl)
Referenties:
Leuke band boeken - YouTube
Live:
Kings of Leon - Sex on Fire (Finallyband VVVORuinen) - YouTube