Senioren 
 
Verpleging en Verzorging
www.icare.nl


Icare wijkteam Erica/Parc Sandur werkt
mee aan Consultatiebureau voor senioren

In ‘t Schienvat te Erica vindt u het Consultatiebureau voor Senioren. Dit initiatief van Icare Ledenvereniging en Icare Verpleging en Verzorging is speciaal bedoeld voor senioren. Een bezoek aan het Consultatiebureau voor Senioren helpt om vroegtijdig gezondheidsproblemen op te sporen en de gezondheid te bevorderen.

Nieuwsgierig naar uw gezondheid?
Bent u 65-plusser en woont u in Erica/ Parc Sandur? Bent u lid van Icare Ledenvereniging? Dankunt u een brief met een vragenlijst verwachten. Deze vragenlijst kunt u invullen en opsturen.
Mocht uit de resultaten van uw vragenlijst blijken dat er een verhoogd risico is op het optreden van gezondheidsproblemen, dan wordt u uitgenodigd voor een gesprek met een wijkverpleegkundige.
In dit gesprek gaat de wijkverpleegkundige met u in gesprek over uw gezondheid.
Daarbij wordt uw bloeddruk, bloedsuiker en gewicht gemeten. Indien gewenst ontvangt u vervolgens gerichte tips en informatie over uw gezondheid. Deelname is geheel vrijwillig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Icare biedt meer
Als u zorg nodig heeft zijn wij er. De medewerkers in het wijkteam bieden naast persoonlijke verzorging en verpleging ook gespecialiseerde verpleging op het gebied van bijvoorbeeld wondzorg,diabetes, COPD en dementie en zorg in de laatste fase van het leven. Welke zorg u ooknodig heeft, wij zijn er om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Dag en nacht, 24uur per dag. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?                                                                                                   Neem dan contact met ons op:

(0522) 27 71 13.
Marlies ter Veen,
Wijkverpleegkundige Icare