nieuws

Ben Kwijt verrast het Griendtsveenpark en De Naoberhoeve Erica.

Al vele jaren ondersteund de directeur Henk de Rade van Ben Kwijt, het Griendtsveenpark met geld of goederen. Dat is zeer welkom, want het valt niet mee om een park te laten bestaan, een park dat voor iedereen gratis toegankelijk is en wordt bemenst door vrijwilligers. Ja en al bijna 33 jaar bestaat!

Sinds een klein jaartje staat er een prachtig paviljoen op het park waar de bezoeker kan genieten van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers. Terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

Een paar dagen geleden belde projectleider Harrie Harm werkzaam bij Ben Kwijt met Andre Blaauwgeers voorzitter van het Griendtsveenpark met de mededeling dat hij iets had aan te bieden.

Toen Andre  begreep dat het over een aantal broedmachines ging was de link naar de kinderboerderij de Noaberhoeve eveneens te Erica snel gelegd. Natuurlijk wilde zij ook wel jonge kuikens uit een eigen broedmachine. Altijd leuk voor de bezoekers.

Ondertussen zult u denken wat of wie is nu toch Ben Kwijt? Het is een instantie die voor de Gemeente aan de burgers de mogelijkheid biedt verloren of gevonden voorwerpen te melden, via een website, of aan een balie van een servicepunt.

Zo gebeurde dat vandaag de heren H .Harm en M.  ’t Hemme van Ben Kwijt, aan het Griendtsveenpark en aan de Naoberhoeve een waardevolle broedmachine overhandigden. Deze werden gelijk gevuld met eieren we hopen dat deze bevrucht zijn, dan kunt u over 21 dagen het resultaat in de parken komen bekijken.

Kersverse wijkagente stelt zich voor.... 16-06-2023

Hallo inwoners van Erica,
 
Als kersverse wijkagente van Erica wil ik mij graag aan jullie voorstellen op deze website operica.nl.