Ericarré

Theaterkoor Ericarré is een koor uit Erica met passie voor theater! Het ruim 30-koppige koor van dames en heren zingt meerstemmig o.l.v. dirigent Erik Luikens, die over het algemeen zelf de arrangementen maakt. De voorstellingen van Ericarré worden compleet gemaakt met dans en toneel, wat tot uiting kan komen in een musical of een complete show. 

Ericarré heeft meerdere malen op de planken van ‘t Schienvat gestaan met een eigen geschreven musical. Ook zijn er in het verleden leuke samenwerkingen geweest met andere koren en muziekgroepen zoals bijvoorbeeld Harmonie Euterpe. Ericarré heeft inmiddels ook naam gemaakt met het Kerst Event op Erica in samenwerking met andere koren en groepen. In 2019 schitterde Ericarré twee avonden in een nagenoeg uitverkocht Atlas Theater met de ‘Good Vibes Music Show’. Dit is nog eens dunnetjes over gedaan met de show ‘Good Vibes Afterparty’ in ‘t voor Ericarré zo vertrouwde Schienvat op Erica. 

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe voorstelling. Houd voor nieuws rondom deze voorstelling Facebook, Instagram en ericarre.nl in de gaten. 

Voor vragen en informatie:
info@ericarré.nl
Bestuur:
Heleen Boerma - voorzitter 
Thea Pijnaker - secretaris
Erwin Reuvers - penningmeester