Evenementen op Erica

‹ vorige maand | volgende maand ›
18-09-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 10,- Kassa € 12,50

Harm en Roelof

Harm & Roelof komen ons weer vermaken met hun onvervalste humor in streektaal.
25-09-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 13,50 Kassa € 15,50

Marlene Bakker - RAIF

Marlene Bakker - RAIF

Marlene Bakker is een opvallende verschijning. Elkenain het zien raif, elkenain het zien tied, zingt ze op haar debuutalbum Raif, in het gelijknamige openingsnummer. Waarmee ze wil zeggen: iedereen heeft een eigen gereedschap, een eigen talent en een gegeven tijd om daarmee iets te doen. Bij Marlene Bakker zijn dat haar prachtige stem en wonderschone Groningstalige liedjes. Als de elf persoonlijke songs op haar inmiddels veel geprezen debuutalbum iets duidelijk maken, is het dat Marlene Bakker de juiste snaar weet te raken. Warmte, romantiek, verlangen, weemoedigheid, troost, melancholie en kwetsbaarheid strijden in haar werk om voorrang.

Marlene en haar muzikanten spelen in deze voorstelling de liedjes van Raif, en daarnaast nemen ze het publiek met gloepensnieuwe liedjes mee in een wereld vol hypnotiserende hiplichten en wonderlijke witte wieven. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met haar geboortegrond. Na dit optreden zul je met andere ogen naar Groningen kijken. Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin de magie van het noorden en het aardse Gronings naadloos aansluit op hedendaagse indiepop.

Met RAIF won Marlene Bakker onder andere de DvhN-Streektaalprijs 2018 en de Bosklopper Bokaal 2017 voor beste Groningstalige single.

Kaartverkoop online gestart klik op onderstaande link:
Theatertour Marlene Bakker


Kaart verkoop ook gestart bij 't Schienvat Erica en Tapper Mode Erica

24-10-2020 Aanvang: 20:30

SUPERMOON

24 OKTOBER
Uit een ander sterrenstelsel gevlogen is hier voor u SUPERMOON.Ze brengen het fenomeen Moonstruck Future Funk:
een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen.
SUPERMOON is dansbaar, strak en vermaak van de bovenste FUNK
12-12-2020 Aanvang: 20:30

Nederlandse bluesfenomeen Ralph de Jongh terug in Erica

Nederlandse bluesfenomeen Ralph de Jongh je mee op een zogenaamde ‘Roadtrippin Soul Blues Party’.