Evenementen op Erica

‹ vorige maand | volgende maand ›
22-02-2020 Aanvang: 20:30 Entree: voorverkoop € 10,- en kassa € 12,50

Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future
 
Bekend van de songs Forever, Central Station, High On Love, Call My Name, Allright en de nieuwste single Willin’!
29-02-2020 Aanvang: 20:00 Entree: € 12,50 voorverkoop (incl service)

Nedersaksische avond met Aosem en Steernvanger

AOSEM
Band · Emmen (gemeente)
AOSEM is een Drents-Nedersaksische roots/americana band.
Uit de EP recensie van Lust for Life : "De band doet qua geluid denken aan Tom Petty en The Eagles, maar ook Daniel Lohues is nooit ver weg met een opvallend hoog niveau"
www.aosem.net
www.aosem.bandcamp.net
www.facebook.com/Aosemband/

en
STEERNVANGER | Groningstalige indiefolk, dat hoor je niet elke dag! Of eigenlijk – de term misschien niet, maar de muziek hoor je juist steeds vaker: de Groningse band Steernvanger timmert vol ambitie aan de weg. Het vijftal is op het moment een van de meest optredende Groningstalige acts en is vaak te horen op regionale zenders, van Groningen tot aan Twente.

https://www.steernvanger.nl/

https://www.eventree.nl/event/nedersaksische-avond-met-aosem-en-steernvanger
ticket verkoop is gestart, nu onine tekoop

21-03-2020 Aanvang: 20:30

Ralph de Jongh - the Dutch singer/songwriter and great Dutch blues

Winner Dutch Blues Award 2011 and Dutch Blues Challenge 2014, as if in a trance, reveals the very depths of his soul in his concerts and recordings. In a style in which only Ralph de Jongh can perform, in a phenomenal atmosphere of sound, we dream back to the times of pre-war blues and the sixties of Keith Richards and Mick Jagger. Experience the incredibly beautiful portrait of a phenomenon. This is pure….This is Ralph de Jongh….This is Emotion.

Kaarten zijn online te bestellen: https://www.eventree.nl/event/ralph-de-jongh-the-dutch-singersongwriter-and-great-dutch-blues

en bij Tapper Mode Erica

04-04-2020 Aanvang: 13:15 Entree: € 3,00

Haantie op ‘n Stokkie

Haantie op ‘n Stokkie
 
Ook dit jaar mag natuurlijk de traditionele palmpasenoptocht door Erica niet ontbreken.
 
11-04-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 10,- Kassa € 12,50

Harm en Roelof

Harm & Roelof komen ons weer vermaken met hun onvervalste humor in streektaal.
18-04-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 13,50 Kassa € 15,50

Marlene Bakker - RAIF

Marlene Bakker - RAIF

Marlene Bakker is een opvallende verschijning. Elkenain het zien raif, elkenain het zien tied, zingt ze op haar debuutalbum Raif, in het gelijknamige openingsnummer. Waarmee ze wil zeggen: iedereen heeft een eigen gereedschap, een eigen talent en een gegeven tijd om daarmee iets te doen. Bij Marlene Bakker zijn dat haar prachtige stem en wonderschone Groningstalige liedjes. Als de elf persoonlijke songs op haar inmiddels veel geprezen debuutalbum iets duidelijk maken, is het dat Marlene Bakker de juiste snaar weet te raken. Warmte, romantiek, verlangen, weemoedigheid, troost, melancholie en kwetsbaarheid strijden in haar werk om voorrang.

Marlene en haar muzikanten spelen in deze voorstelling de liedjes van Raif, en daarnaast nemen ze het publiek met gloepensnieuwe liedjes mee in een wereld vol hypnotiserende hiplichten en wonderlijke witte wieven. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met haar geboortegrond. Na dit optreden zul je met andere ogen naar Groningen kijken. Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin de magie van het noorden en het aardse Gronings naadloos aansluit op hedendaagse indiepop.

Met RAIF won Marlene Bakker onder andere de DvhN-Streektaalprijs 2018 en de Bosklopper Bokaal 2017 voor beste Groningstalige single.

Kaartverkoop online gestart klik op onderstaande link:
Theatertour Marlene Bakker


Kaart verkoop ook gestart bij 't Schienvat Erica en Tapper Mode Erica