Evenementen op Erica

‹ vorige maand | volgende maand ›
25-01-2020 Aanvang: 20:00 Entree: gratis

Nieuwjaarsfeest met de Verkiezing van...

Nieuwjaarsfeest met de Verkiezing van...
 

Voor het 11e jaar op rij worden onze sporters en vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens de Verkiezing van.... op het Nieuwjaarsfeest van Erica.

08-02-2020 Aanvang: 19:45 Entree: € 5,-

Geen familie…dan maar een goeie buurvrouw.

Toneelgroep Klazienaveen op de planken met:
Geen familie…dan maar een goeie buurvrouw.
 
De toneelgroep Klazienaveen speelt het succesvolle blijspel met bovengenoemde titel, geschreven en geregisseerd door Adriaan Vellinga. Een avond met heel veel toneelplezier.
22-02-2020 Aanvang: 20:30 Entree: voorverkoop € 10,- en kassa € 12,50

Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future
 
Bekend van de songs Forever, Central Station, High On Love, Call My Name, Allright en de nieuwste single Willin’!
29-02-2020 Aanvang: 20:00 Entree: € 12,50 voorverkoop (incl service)

Nedersaksische avond met Aosem en Steernvanger

AOSEM
Band · Emmen (gemeente)
AOSEM is een Drents-Nedersaksische roots/americana band.
Uit de EP recensie van Lust for Life : "De band doet qua geluid denken aan Tom Petty en The Eagles, maar ook Daniel Lohues is nooit ver weg met een opvallend hoog niveau"
www.aosem.net
www.aosem.bandcamp.net
www.facebook.com/Aosemband/

en
STEERNVANGER | Groningstalige indiefolk, dat hoor je niet elke dag! Of eigenlijk – de term misschien niet, maar de muziek hoor je juist steeds vaker: de Groningse band Steernvanger timmert vol ambitie aan de weg. Het vijftal is op het moment een van de meest optredende Groningstalige acts en is vaak te horen op regionale zenders, van Groningen tot aan Twente.

https://www.steernvanger.nl/

https://www.eventree.nl/event/nedersaksische-avond-met-aosem-en-steernvanger
ticket verkoop is gestart, nu onine tekoop

21-03-2020 Aanvang: 20:30

Ralph de Jongh - the Dutch singer/songwriter and great Dutch blues

Winner Dutch Blues Award 2011 and Dutch Blues Challenge 2014, as if in a trance, reveals the very depths of his soul in his concerts and recordings. In a style in which only Ralph de Jongh can perform, in a phenomenal atmosphere of sound, we dream back to the times of pre-war blues and the sixties of Keith Richards and Mick Jagger. Experience the incredibly beautiful portrait of a phenomenon. This is pure….This is Ralph de Jongh….This is Emotion.
04-04-2020 Aanvang: 13:15 Entree: € 3,00

Haantie op ‘n Stokkie

Haantie op ‘n Stokkie
 
Ook dit jaar mag natuurlijk de traditionele palmpasenoptocht door Erica niet ontbreken.
 
11-04-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 10,- Kassa € 12,50

Harm en Roelof

Harm & Roelof komen ons weer vermaken met hun onvervalste humor in streektaal.
18-04-2020 Aanvang: 20:15 Entree: voorverkoop € 13,50 Kassa € 15,50

Marlene Bakker - RAIF

Theatertour Marlene Bakker

Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Haar prachtige stem en eigen werk bezorgen haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. 

Haar in 2018 verschenen debuutalbum RAIF is inmiddels her en der al veelgeprezen en ontving onder andere een vijfsterren recensie in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Volgens Frits Spits van NPO Radio 1 ‘De Taalstaat’ is RAIF “Tot nu toe het beste album van 2018. De single Waarkhanden gaat over terug gaan naar je roots na lang te zijn weggeweest. Heimwee en angst om terug te keren zijn vermengd in dit lied waarbij je kan concluderen dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. “Ik vind Westerwolde magisch, er hangt historie in de lucht en ik voel me verbonden met het gebied.”
 

Theatershow
Naast het werk van RAIF hebben Marlene en gitarist Bernard Gepken (Daniël Lohues, Maaike Ouboter, Stephanie Struijk) zich laten onderdompelen in de wondere wereld van Groningse volksverhalen. Speciaal voor deze theatertournee neemt Marlene, onder begeleiding van haar band, het publiek mee in een wereld vol hypnotiserende zeewiefkes, witte wieven en wonderlijke hiplichtjes. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met de provincie en haar verschillende streken. Van Westerwolde tot het Hogeland, na een optreden zal je met andere ogen naar Groningen kijken.

Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Bol van verlangen, weemoed en romantiek. Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin Marlene zingt over de magie van het noorden en waar het aardse Gronings naadloos aansluit op de hedendaagse indiepop.

Stadsschouwburg Groningen
Op zondag 30 december speelde Marlene Bakker met band en strijkkwartet in de Stadsschouwburg van Groningen.
 

Kaartverkoop online gestart klik op onderstaande link:
Theatertour Marlene Bakker